Skip to main content

ROBOTBRAG og DIRA Business 2024

ROBOTBRAGcirkus1920x1080_2

Mød os på ROBOTBRAG og DIRA Business 2024

Vi er atter i år at finde, når Teknologisk Institut og DIRA slår dørerne op til ROBOTBRAG og DIRA Business i Odense d. 30. maj 2024.

Her vil du atter kunne finde os i det store røde cirkustelt, som er opstillet på pladsen, hvor du finder masser af inspiration indenfor robotteknologi.

Tilmeld dig gratis her

Nyt robotkit som passer til alle cobots

På ROBOTBRAG kan du bl.a. se vores helt nye robotkit, som er designet til at passer på en lang række af de mange cobots, der har vundet frem på markedet.

Vi har i mange år været UR-partner og udviklet specielle robotkits til netop Universal Robots og det er denne erfaring vi har brugt til udvikling af det nye universelle robotkit, som har fået navnet BN Cobots Flex-Kit.

Kabelgennemføringer

Sidste års store hit, kabelgennemføringerne fra DetasUltra, er igen med. Det patenterede system gør det nemlig muligt at bygge lige præcis den kabelgennemføring, du har brug for.

Samtidig får du også mulighed for at konstruere vandtætte gennemføringer med det DES (Detas Entry System), der også har forbedret trækaflastning, så kablerne ikke bliver beskadiget.

XPCL-multilayer_400px

Multilayerslanger giver ekstra beskyttelse

PMA’s multilayerslanger er de eneste på markedet med denne teknologi, som udmærker sig ved en friktionsnedsættende inderside og en indbygget slid indikator på ydersiden.

Det giver dig ekstra beskyttelse af dine slanger og kabler ligesom du i rette tid kan sætte ind med vedligeholdelse.

Vi glæder os til at se dig til ROBOTBRAG
og DIRA Business