Skip to main content

Produktudvalg til brug indenfor EX

Hos Bagger-Nielsen har vi et stort udvalg af produkter til brug i EX områder – E-kæder, forskruninger, beskyttelsesslanger og fittings –  alle vores produkter er af højeste kvalitet og har de godkendelser, som kræves. Vi har mange års erfaring med disse produkter og deres anvendelse, og hjælper dig gerne med at finde den rette løsning, når du skal sikre det optimale indkøb af komponenter til benyttelse i EX-områder.

Du er altid velkommen til at kontakte vores specialister, såfremt du har spørgsmål, de sidder klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 70 20 76 33.

Se udvalget her

Hvad er EX – Explosive Atmosphere

Visse brancher har arbejdsområder, hvor antændelige dampe, brandfarlige gasser og brandbart støv kan forekomme i en blanding med luftens ilt, som kan antændes og skabe en eksplosion. Det er derfor ekstremt vigtigt, at der bruges de rette komponenter, når der arbejdes i disse områder, eller hvis der produceres produkter til brug i disse områder.

Eksplosiv atmosfære (EX) defineres som en blanding af luft og brandbare stoffer under atmosfæriske forhold, hvor forbrændingen efter antændelse breder sig til hele den uforbrændte blanding. De brandbare stoffer kan både være i form af gasser, dampe, tåger eller støv.

Har du brug for hjælp?

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores specialister, så kan vi hjælpe dig videre.

André Dahl

André Dahl

Salgsansvarlig

Email: andre@bagger-nielsen.dk
Tlf. +45 24 60 00 76

Ole Bendix

Teknisk salg

Email: ole@bagger-nielsen.dk
Tlf. +45 70 20 76 33

Erik Truelsen

Teknisk salg
Email: erik@bagger-nielsen.dk
Tlf. +45 70 20 76 33

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Scroll Up