Skip to main content

Produktudvalg til brug indenfor Marine & Offshore.

Til dig som eksempelvis arbejder med installationer på skibe, boreplatforme eller lignende installationer til brug i marine- & offshore industrien, kan du hos Bagger-Nielsen få rådgivning og produkter, som har nødvendige brugsfunktioner og godkendelser.

Vi leverer højkvalitets løsninger indenfor kabelføring, gennemføringer og beskyttelsessystemer af kablerne til netop dit projekt. Vi guider og rådgiver dig gerne gennem købsprocessen, så du er sikker på at vælge den stærkeste og mest holdbare løsning.

Du er altid velkommen til at ringe til vores specialister, de sidder klar ved telefonen på 70 20 76 33, du kan også udfylde kontaktformularen.

 

Se udvalget af produkter her

Vores produkter lever op til de strenge krav inden for marine og offshore industrien

I marine & offshore industrien er miljø, omgivelser og atmosfære ekstremt krævende og til tider eksplosive. Det stiller store krav til sikkerhed, og kvalitetssikring er utroligt vigtigt, så der ikke begås fejl, når der arbejdes i disse industrier. Både rådgivning og de benyttede produkter skal leve op til krav og godkendelser, ellers kan det få fatale konsekvenser.

Tillid til den leverandør, der skal sikre dig både den rette vejleding og levere produkter til dig, er afgørende, når du arbejder indenfor marine og offshore industrien. Hos Bagger-Nielsen har vi både erfaring og indsigt til at varetage opgaven som en pålidelig rådgiver og leverandør til dig, der arbejder i denne branche. Alle de produkter og løsninger vi leverer til dig er gennemtestede og lever op til alle aktuelle krav og standarder.

Case: Semco Maritime

”Vi bruger Bagger-Nielsen til forskruningsmateriale, og har altid fået en god support, når vi står med konkrete projekter.”

Semco Maritime fik markedets absolut mest vandtætte forskruning til deres offshore-projekt.

Læs casen her

Har du brug for hjælp?

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores specialister, så kan vi hjælpe dig videre.

Thomas Houmann

Salgschef

Ole Bendix

Produktspecialist

Jakob Degn

Kundekonsulent

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.