Skip to main content

Marine & Offshore

I Marine & Offshore industrien er miljø, omgivelser og atmosfære ekstremt krævende og til tider eksplosive. Det stiller store krav til sikkerhed, og kvalitetssikring er utroligt vigtigt, så der ikke begås fejl, når der arbejdes i disse industrier. Både rådgivning og de benyttede produkter skal leve op til krav og godkendelser, ellers kan det få fatale konsekvenser.

Tillid til den leverandør, der skal sikre dig både den rette vejleding og levere produkter til dig, er afgørende, når du arbejder indenfor marine og offshore industrien. Hos Bagger-Nielsen har vi både erfaring og indsigt til at varetage opgaven som en pålidelig rådgiver og leverandør til dig, der arbejder i denne branche. Alle de produkter og løsninger vi leverer til dig er gennemtestede og lever op til alle aktuelle krav og standarder.

Produktudvalg til brug indenfor Marine & Offshore.

Til dig som eksempelvis arbejder med installationer på skibe, boreplatforme eller lignende installationer til brug i marine- & offshoreindustrien, kan du hos Bagger-Nielsen få rådgivning og produkter som har nødvendige brugsfunktioner og godkendelser.

Vi leverer højkvalitets løsninger indenfor kabelføring, gennemføringer og beskyttelsessystemer af kablerne til netop dit projekt. Vi guider og rådgiver dig gerne gennem købsprocessen, så du er sikker på at vælge den stærkeste og mest holdbare løsning.

Scroll Up