Skip to main content

Automation/Robot

Automation og robotteknologi er i rivende udvikling og er fremtiden for produktionsvirksomheder. Den hurtige udvikling i dag betyder, at der er større og større fokus på indgående kendskab til robotindustriens behov og kravspecifikationer. Desuden øges kravene løbende til de komponenter der bruges i denne industri.

Vi er specialister i at levere og designe tilbehør til automation og robot-industrien, og eksperter i alt hvad der omfatter kabelføring, gennemføringer og de tilhørende beskyttelsessystemer til kabler. Det betyder, at vi kan hjælpe og rådgive dig på flere plan, når du skal sikre, at dine automations og robotinstallationer er optimale. Vælger du at bruge vores produkter, er du sikret tilbehør, kabler og føring af den bedste og mest holdbare kvalitet.

Produktudvalg til brug indenfor Automation & Robot

Vi leverer altså både rådgivning og produkter som har alle nødvendige brugsfunktioner, kravspecifikationer og godkendelser, som der er behov for. Automation og robotbranchen er konstant i udvikling, og som virksomhed er det vigtigt med en sparringspartner og leverandør, der er optaget af at være på forkant med både udvikling, krav og standarder. Dette er du sikret, når vælger Bagger-Nielsen som din leverandør.

 

Scroll Up