Skip to main content

Produktudvalg til brug indenfor Automation & Robot

Vi er specialister i at levere og designe tilbehør til automation og robot-industrien, og eksperter i alt hvad der omfatter kabelføring, gennemføringer og de tilhørende beskyttelsessystemer til kabler. Det betyder, at vi kan hjælpe og rådgive dig på flere niveauer, når du skal sikre, at dine automations og robotinstallationer er optimale. Vælger du at bruge vores produkter, er du sikret tilbehør, kabler og føring af den bedste og mest holdbare kvalitet.

 

Se udvalget her 

Bagger-Nielsen er på forkant med både udvikling, krav og standarder

Automation og robotteknologi er i rivende udvikling og er fremtiden for produktionsvirksomheder. Den hurtige udvikling i dag betyder, at der er større og større fokus på indgående kendskab til robotindustriens behov og kravspecifikationer. Desuden øges kravene løbende til de komponenter der bruges i denne industri. Det er derfor vigtigt med en sparringspartner og leverandør, der er optaget af at være på forkant med både udvikling, krav og standarder. Dette er du sikret, når du vælger Bagger-Nielsen som din leverandør.

Vi står klar til at hjælpe dig

Her hos Bagger-Nielsen leverer vi både rådgivning og sparring, samt produkter, der alle har de nødvendige brugsfunktioner, kravspecifikationer og godkendelser, som der er behov for.

Kontakt vores specialister, de sidder klar til at hjælpe dig.

Har du brug for hjælp?

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores specialister, så kan vi hjælpe dig videre.

Thomas Houmann

Salgschef

Ole Bendix

Produktspecialist

Jakob Degn

Kundekonsulent

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.