Skip to main content

Produktudvalg til brug indenfor Energiproduktion

Til dig, som arbejder med energi og beskæftiger dig med el- og energiforsyning som kraft-/varmeværker, vindmøller, solceller, offshoreindustrien, tilbyder vi specialistrådgivning og produkter, der alle har nødvendige brugsfunktioner og godkendelser.  Vi leverer komplette løsninger til energiområdet indenfor kabelføring, gennemføringer samt systemer til beskyttelse af kablerne og guider dig gerne til at finde den bedste løsning.

Med mere end 40 års erfaring som leverandør til en lang række brancher i industrien, er vi kompetente rådgivere og ved, hvad der skal holdes øje med for at sikre, at de varer vi udbyder til vores kunder er af absolut højeste kvalitet og godkendte på alle plan.

Du er altid velkommen til at kontakte vores specialister, som sidder klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 70 20 76 33.

Læs mere om vores løsninger til solcelleanlæg her.

Produktudvalg til brug indenfor Energi produktion

Vores sortiment omfatter en lang produkter til brug i brancher indenfor energi-området. Vi tilbyder komplette løsninger til dine kabelinstallationer, og guider dig gerne til at finde den bedste løsning.

Har du brug for hjælp?

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores specialister, så kan vi hjælpe dig videre.

Thomas Houmann

Salgschef

Ole Bendix

Produktspecialist

Jakob Degn

Kundekonsulent

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.