Skip to main content

Bagger-Nielsen

– branchens foretrukne leverandør og produktekspert

 

Siden 1975 har vi hos Bagger-Nielsen sørget for, at vores kunder arbejder med de mest solide og driftsikre produkter, der findes på markedet. Vores erfarne specialister rådgiver på alle plan, og har gennem tiderne hjulpet mange i branchen – lige fra tekniske indkøbere til ingeniører.

Vi er en moderne og innovativ virksomhed med fokus på import og salg af højtudviklede kvalitetsprodukter, som vi håndplukker fra en lang række fabrikker rundt omkring i verden. Vores mange år i branchen har givet os erfaring nok til at være nogle af de stærkeste rådgivere på markedet. Samtidig værdsætter vi god gammeldags ordentlighed, og dette afspejler sig både i vores jordnære kundeservice og i vores leverancer.

Bliv klogere på hvem vi er, i denne video.

Hos Bagger-Nielsen har vi mange års erfaring med din branche

Som beskrevet, startede vores historie tilbage i 1975, hvor Hanne og Jan Bagger-Nielsen etablerede import- og agenturvirksomheden Bagger-Nielsen ApS i Viby.

Virksomhedens hovedmål var det samme, som vi arbejder ud fra den dag i dag – nemlig at kunne tilbyde de førende produkter til den danske industri. Siden 1975 har vi samarbejdet med to af de store pionerer inden for kabelbeskyttelsessystemer, KabelSchlepp og PMA. Vi er både glade for og stolte af vores samarbejde, fordi begge leverandører er nogle af de absolut dygtigste indenfor deres felt, førende i deres marked og pålidelige samarbejdspartnere.

Alle de produkter vi forhandler hos Bagger-Nielsen, er udviklet og produceret hos markedsledende producenter eller udviklet af vores egne produktdesignere. Derfor har vi en solid viden om de produkter, vi har på hylderne, og vi har desuden mulighed for at tilbyde dig rådgivning direkte fra producenten.

Som din leverandør er det vigtigt for os, at vi kan stå inde for de produkter og den løsning, vi leverer til dig. Derfor guider vi dig gerne gennem hele processen – fra udvælgelse til færdig applikation.

Vi samarbejder med et stort netværk af førende udenlandske leverandører og producenter – enkelte har vi endda repræsenteret i mere end 35 år. Vi kvalitetsikrer hvert eneste produkt, der sendes ud ad døren, og holder os opdaterede på de tests og forbedringer, som produkterne løbende gennemgår. På den måde er vi helt sikre på, at vi altid kan tilbyde dig den mest sikre og nyeste teknologi på markedet.

Vi har gennem tiden udviklet os og flere produkter er kommet til, men stadig indenfor kabelbeskyttelse og gennemføringer. Vi flyttede til større lokaler i Ølstykke, hvilket både resulterede i mere lagerplads samt mere plads til medarbejderne. Vi bor stadig på adressen i Ølstykke.

I forbindelse med vores 40 års jubilæum i 2015, udviklede vi os yderligere gennem et generationsskifte, hvor Rikke Bagger-Nielsen overtog direktørposten. Det har blandt andet betydet, at der er sket en udvidelse af vores tekniske kompetencer, der bidrager med større faglig skarphed til vores kunder. Dog ændrede skiftet ikke på, at vores hovedfokus er på kerneforretningen, vores gode service og de mange ydelser, vi tilbyder.

Bagger-Nielsen er produkt-agent for det danske marked

Vi holder et vågent øje med markedet og undersøger og tester løbende produkter fra hele verden og udvælger kun dem, som lever op til vores høje standard.

Med andre ord; med os som din pålidelige samarbejdspartner slipper du selv for at skulle undersøge markedet for de mest fordelagtige produkter, og du undgår samtidig at bruge tid og ressourcer på produkter, der ikke er fungerer som forventet.

Vores internationale position giver os mulighed for at tiltrække og fastholde agenturer fra nogle af verdens dygtigste og mest visionære producenter.

Vi tør godt love, at vores priser er konkurrencedygtige, for også her holder vi øje med markedet og sikrer os, at vi er førende. Vores fineste opgave som din leverandør er at skabe et succesfuldt flow i din arbejdsproces og give dig en bedre samlet oplevelse, både når du bestiller varer hos os, men i høj grad også når du benytter vores produkter i dit arbejde.

 

Vi sørger for dag til dag levering

Vi har naturligvis fokus på, at det skal være nemt at bestille vores produkter, men vi er også klar over, at når du bestiller varer, er det fordi, du skal bruge dem. Derfor sørger vi for, at dine nye varer bliver leveret hurtigt, og at vores eget lager altid er opdateret.

Vores kunder er vores vigtigste ressource, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at matche deres behov. Når du henvender dig til Bagger-Nielsen, vil du blive sat i kontakt med en af vores specialister, som sætter sig ind i din forretning, følger dig i hele bestillingsprocessen og besvarer alle dine spørgsmål. Vi sikrer altså, at du får det mest optimale resultat ved at have en fast medarbejder, der følger dig fra rådgivning til endelig opgaveløsning.

For at garantere, at du får den bedst mulige oplevelse ved at handle med os, følger vi altid op på de bestillinger, der gennemføres. På den måde skaber vi større værdi for dig som kunde og giver dig også sikkerhed i forhold til dine fremtidige ordrer.

Har du brug for vores assistance, servicerer vi dig på den måde, der fungerer bedst for dig, uanset om det er via telefon, e-mail eller ved et besøg fra en af vores dygtige konsulenter.

Vores mission er at gøre din arbejdsdag lettere

Bagger-Nielsen er i dag vokset til en stor virksomhed, der besidder en enorm ekspertise inden for de brancher, vi servicerer hver eneste dag. Vores produktsortiment, gør os ikke bare autoritære på det danske marked, men skaber yderligere stor interesse fra udenlandske virksomheder.

Vi stræber efter at være en værdiskabende forhandler af tekniske komponenter og løsninger, der er rettet mod industrien. Det gør vi blandt andet gennem vores specialisters store applikationsindsigt, tekniske færdigheder og ikke mindst ved at have indsigt i vores kunders mange processer. Med vores store indsigt og erfaring kan vi både levere produkter til dig og give dig rådgivning, der gør din hverdag lettere og sikrer at du samtidig sparer penge.

Tøv ikke med at bruge os som din sparringspartner – din succes er vores målsætning.

 

Mød teamet her

Disse dygtige specialister er med til at sikre din og Bagger-Nielsens succes, og står altid klar til at løse de udfordringer du måtte have.

Mød teamet her

Rikke_sort-hvid_600x500

Rikke Bagger-Nielsen
Direktør / Ejer

Email:
rikke@bagger-nielsen.dk

Thomas_900x800

Thomas Houmann
Salgschef

Email:
thomas@bagger-nielsen.dk

Jacob Degn_300x250 sort-hvid_closeup

Jakob Degn
Kundekonsulent

Email:
jakob@bagger-nielsen.dk

Ole_sort-hvid_600x500

Ole Bendix
Teknisk salg / Produktspecialist

Email:
ole@bagger-nielsen.dk

Erik_300x250

Erik Truelsen
Teknisk salg

Email:
erik@bagger-nielsen.dk

Flemming_300x250

Flemming Iversen
Lager

Email:
flemming@bagger-nielsen.dk

Hanne 2022_ny

Hanne Bagger-Nielsen
Bogholderi / Ejer

Email:
hanne@bagger-nielsen.dk

Nyheder