Skip to main content

Undgå EMC støj med den rette EMC afskærmning

Hos Bagger-Nielsen har vi en lang række EMC produkter, der er med til at sikre førsteklasses beskyttelse mod elektromagnetiske forstyrrelser (EMI) og elektromagnetiske impulser (EMP).

PMA EMC beskyttelsessystemet udnyttes optimalt ved kombination af EMC-skærme og PMA’s kabelbeskyttelsesslanger perfekt afsluttet i PMA fittings. Det kan også kombineres med forskellige PFLITSCH EMC kabelforskruningsindsatser.

PFLITSCH kabelforskruninger findes i mange forskellige typer, der sikrer at vi altid kan levere den mest optimale kabelforskruning til EMC udfordringen.

Fra Gimota tilbyder vi mange forskellige typer stik med fremragende EMC-egenskaber, og flere typer kan kombineres med PMA EMC og beskyttelsesslangesystemet.

Vi tilbyder et udvalg af forskellige typer skærmede kabler, både som højfleksible og almindelige fleksible kabler.

Tøv ikke med at benytte vores kompetencer, udfyld kontaktformularen eller ring til os på 70207633, vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Se udvalget her

Case: Semco Maritime

“Vi gør også meget ud af at det er en skærmet løsning, så det er armeret og afsluttet korrekt. Så har vi nemlig kontinuitet i hele løsningen. Blueglobe TRI er heller ikke alt for omstændig at montere, hvilket også klart er et plus”

Læs casen her

På baggrund af det omfattende produktprogram kan vi tilbyde løsninger til mangeartede EMC problematikker.

Pflitsch er absolut markedsledende i EMC kabelforskruninger og PMA er ligeledes markedsførende indenfor EMC kabelbeskyttelse.

Alle vores EMC produkter er fra førende europæiske producenter og anvendes til bl.a. ‘clean room’ applikationer, togindustrien, medicinalindustrien, maskinindustrien og andre brancher med høje krav til temperatur egenskaber, kemikalieresistens, UV bestandighed og til højfleksible installationer med højeffektiv skærm

Dette sikrer at uanset hvordan din installation er bygget op, så kan vi levere de rigtigt komponenter, og sammensætte dem for dig.

Gennemprøvet EMC afskærmning

Vores produktlinje indeholder både EMC skærme med fortinnet kobberflet og hybridflet, lavet af fortinnede kobbertråde blandet med en polyester forstærkning.

EMC fittings og skærme er designet til at yde bedst mulig beskyttelse mod bl.a. elektromagnetisk interferens.

EMC fittings sikrer desuden fremragende og solid fastspænding af den flettede skærm og god kontakt mellem EMC skærmen og de øvrige komponenter. Vores EMC fittings kan leveres med mange gevindtyper.

Hvis der ønskes øget mekanisk kabelbeskyttelse kan EMC skærmen kombineres med PMAs øvrige kabelbesyttelse, der har en UV levetid på 20-30 år og kan tåle både meget lave og høje temperaturer.

Gimota EMC stik kan enten leveres som Cone-ring tilslutning med EMC skærmen, eller kombineres med enten PMA EMC beskyttelsessystem eller PFLITSCH EMC kabelforskruninger.

De skærmede kabler kan afsluttes i alle de nævnte løsninger.

 

Hvad er EMC?

EMC er en forkortelse for Electromagnetic Compatibility. Der er elektromagnetisk kompatibilitet, når alle apparater i et givet miljø kan fungere uden at blive forstyrret eller forstyrre andre.

Hvis elektronik bliver forstyrret af for eksempel statisk elektricitet, radiosendere, computere, maskiner, lyn eller magnetfelter, så er der et støjproblem eller “elektromagnetisk interferens”(EMI).

Elektriske apparater kan ikke kun forstyrre andre apparaters eller anlægs funktioner, men udgør også – hvis den elektromagnetiske emission ikke kontrolleres – en væsentlig sikkerhedsrisiko for menneske og maskine, det er derfor vigtigt at have styr på sin EMC beskyttelse. I 2014 blev EU’s nye EMC-direktiv i kraftsat.

Download EMC direktivet her

Hent den seneste version af 2014/30/EU af 26. februar 2014 her

“EMC er bøvlet”

Men der er penge at spare, ved at tænke det ind fra starten.

Har du brug for hjælp?

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores specialister, så kan vi hjælpe dig videre.

Thomas Houmann

Salgschef

Ole Bendix

Produktspecialist

Jakob Degn

Kundekonsulent

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.