Skip to main content

Produktudvalg til brug indenfor EMC

Hos Bagger-Nielsen har vi en lang række EMC produkter, der er med til at sikre førsteklasses beskyttelse mod elektromagnetiske forstyrrelser (EMI) og elektromagnetiske impulser (EMP).

Som din leverandører sørger vi ikke blot for kvalitetsprodukter, der er med til sikre dig vigtig beskyttelse, når du arbejder med elektriske apparater, vi giver dig også mulighed for rådgivning og vejledning af en af vores mange specialiserede medarbejdere.

Tøv ikke med at benytte vores kompetencer, udfyld kontaktformularen eller ring til os på 70207633, vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Se udvalget her

Hvad er Electromagnetic Compatibility

EMC er en forkortelse for Electromagnetic Compatibility. Der er elektromagnetisk kompatibilitet, når alle apparater i et givet miljø kan fungere uden at blive forstyrret eller forstyrre andre.

Hvis elektronik bliver forstyrret af for eksempel statisk elektricitet, radiosendere, computere, maskiner, lyn eller magnetfelter, så er der et støjproblem eller “elektromagnetisk interferens”(EMI).

Elektriske apparater kan ikke kun forstyrre andre apparaters eller anlægs funktioner, men udgør også – hvis den elektromagnetiske emission ikke kontrolleres – en væsentlig sikkerhedsrisiko for menneske og maskine, det er derfor vigtigt at have styr på sin EMC beskyttelse. I 2014 blev EU’s nye EMC-direktiv i kraftsat.

Download EMC direktivet her

Hent den seneste version af 2014/30/EU af 26. februar 2014 her

Har du brug for hjælp?

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores specialister, så kan vi hjælpe dig videre.

Ole Bendix

Teknisk salg

Email: ole@bagger-nielsen.dk
Tlf. +45 70 20 76 33

Erik Truelsen

Teknisk salg
Email: erik@bagger-nielsen.dk
Tlf. +45 70 20 76 33

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Scroll Up