Skip to main content

Jernbane & Tog

Der stilles stadig strengere krav til de komponenter, der anvendes inden for tog- og baneindustrien, ikke mindst når det gælder brandsikkerhed og holdbarhed. Passagerenes sikkerheden skal være absolut højeste prioritet, uanset om det gælder tog eller baneanlæg. Konsekvensen af misligehold eller forkert anvendte produkter kan have fatale følger, hvis uheldet er ude.

Som erfarne leverandører til jernbane- og togindustrien er vi bekendt med alle de udfordringer, der kan være, når der arbejdes med installationer i denne branche. Det betyder, at vi altid er opdateret på nye krav til standarder og godkendelser, og at vi kun har produkter i vores sortiment, som er gennemtestet på både funktion og sikkerhed.

Produktudvalg til brug indenfor Jernbane & Tog

Til dig som er beskæftiget med projekter inden for infrastruktur såsom vejanlæg, tunnel, metro, jernbane og tog rullende materiel, er vi hos Bagger-Nielsen en oplagt samarbejdspartner, som sikrer dig den rette rådgivning og som leverer produkter, der har de eksakte funktioner og godkendelser, der passer til netop dit projekt.

Vi er specialister i kabelføring, gennemføringer og kabelbeskyttelsessystemer og har mere end 40 års erfaring på dette område.

 

Scroll Up