Skip to main content

Produktudvalg til brug indenfor Jernbane & Tog

Til dig som er beskæftiget med projekter inden for infrastruktur såsom vejanlæg, tunnel, metro, jernbane og tog rullende materiel, er vi hos Bagger-Nielsen en oplagt samarbejdspartner, som sikrer dig den rette rådgivning og som leverer produkter, der har de eksakte funktioner og godkendelser, der passer til netop dit projekt.

Vi er specialister i kabelføring, gennemføringer og kabelbeskyttelsessystemer og har mere end 40 års erfaring på dette område.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores specialister på tlf. nr. 70 20 76 33 eller via kontaktformularen.

 

Se udvalget her

Vi er en erfaren leverandør til tog- og jernbaneindustrien

Der stilles stadig strengere krav til de komponenter, der anvendes inden for tog- og baneindustrien, ikke mindst når det gælder brandsikkerhed og holdbarhed. Passagerenes sikkerheden skal være absolut højeste prioritet, uanset om det gælder tog eller baneanlæg. Konsekvensen af misligehold eller forkert anvendte produkter kan have fatale følger, hvis uheldet er ude.

Som erfaren leverandør til jernbane- og togindustrien er vi bekendt med alle de udfordringer, der kan være, når der arbejdes med installationer i denne branche. Det betyder, at vi altid er opdateret på nye krav til standarder og godkendelser, og at vi kun har produkter i vores sortiment, som er gennemtestet på både funktion og sikkerhed.

Har du brug for hjælp?

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores specialister, så kan vi hjælpe dig videre.

Thomas Houmann

Salgschef

Ole Bendix

Produktspecialist

Jakob Degn

Kundekonsulent

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.