Skip to main content

Produktudvalg til brug indenfor Pharma

Til dig, som arbejder med installationer eller bygger maskiner til brug i medicinalindustrien kan du hos Bagger-Nielsen få produkter, som har nødvendige tekniske egenskaber og godkendelser. Vi leverer løsninger indenfor kabelføring, gennemføringer og beskyttelsessystemer til kablerne til lige netop dit projekt.

Samtidig tilbyder vi dig ekspertrådgivning og hjælper dig gerne igennem projektfase og købsprocessen, så du er sikker på, at du ender ud med den rette løsning, der kan opfylde alle krav og standarder.

Du er velkommen til at kontakte vores specialister, enten via kontaktformularen eller på tlf. 70 20 76 33, de sidder klar til at rådgive dig.

 

Se udvalget her

Leverandør til medicinalbranchen

Der stilles højere og større krav til hygiejnesikkerheden i medicinalindustrien både i forbindelse med produktionen og produktionsanlæg. Disse krav stilles især også til brug i fremstilling af medicinalmaskiner og dermed også til de komponenter der anvendes.

Som godkendt leverandør til medicinalbranchen lever vi hos Bagger-Nielsen naturligvis op til alle gældende krav og standarder i den pågældende branche. Det er fundamentalt for os som leverandør altid at levere produkter af højeste kvalitet, hvor alt er grundigt gennemtestet og godkendt.

Bliv klogere på FDA

Food and Drug Administration er organiseret som en styrelse under USA’s sundshedsministerie og har ansvaret for bl.a. fødevarer, kosttilskud, lægemidler, medicinsk udstyr og blodprodukter.

Besøg FDA’s officielle hjemmeside her

Har du brug for hjælp?

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores specialister, så kan vi hjælpe dig videre.

Thomas Houmann

Salgschef

Ole Bendix

Produktspecialist

Jakob Degn

Kundekonsulent

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.