Skip to main content

Robot Nordic

Hos robotintegrationsvirksomheden, Robot Nordic, har man specialiseret sig i at lave robotter og maskiner til industrien. Virksomheden, der er beliggende ved Odense, fokuserer på de robotter, der pakker, palleterer og flytter varer i f.eks. plastindustrien.

Det seneste projekt er elevatorer til et lagerhotel, der bringer gods op til et langt transportbånd.

“På sådan en elevator har vi behov for at have nogle energikæder, til at overføre kabler m.v. til de bevægelige dele,” fortæller Brian S. Jensen, der er produkt- og projektchef hos Robot Nordic. Han tog derfor kontakt til Bagger-Nielsen, som han kendte via sin tidligere ansættelse.

“Jeg har tidligere handlet med Bagger-Nielsen og vidste at de havde et godt produktkendskab og kendskab til markedet, så på baggrund af de gode erfaringer, valgte vi at tage fat i dem, for at få deres input til vores konkrete projekt,” forklarer Brian Jensen.

 

Nem installation med energikæder

Når Brian Jensen skal sætte ord på fordelene med QuickTrax kabelkæden fra KabelSchlepp, er der især én ting som fremhæves: den nemme installation.

“Det er en dejlig simpel kæde, der er let og har masser af plads. Den er utrolig simpel at montere og den er nem at åbne og lukke, når vi skal have kablerne i,” fortæller Brian Jensen.

Fordelen ved QuickTrax kabelkæden er netop, at den nemt kan åbne og lukkes, helt uden værktøj, hvilket gør installationen ekstra smidig og giver besparelser på montagetid.

Virksomhedsinfo

Robot Nordic er grundlangt i 2016 af to erfarne ingeniører fra robotbranchen og beskæftiger i dag 15 ansatte.

Virksomhedens ambition er at sikre, at arbejdspladserne i høj grad forbliver i Danmark og her er automation og brug af robotter en vigtig brik. Det handler desuden også om at sikre bæredygtig produktion, sikkert arbejdsmiljø, høj lønsomhed og arbejdspladser.

Besøg Robot Nordic