Skip to main content

Lind Jensens Maskinfabrik A/S

Lind Jensens Maskinfabrik A/S – i daglig tale kaldet LJM – har mere end 50 års erfaring inden for produktion af maskinanlæg til landbruget og biogas/spildevand og samt hydraulik til industrien.

Virksomheden skulle fornyelig bruge en rustfri EX-forskruning til deres pumper og omrører til blandt andet biogasanlæg, hvor der er krav om en bestemt ATEX-godkendelse på forskruninger samt temperaturinterval.

Derfor gik virksomheden i gang med at undersøge markedet:

”Jeg foretog en simpel Google-søgning efter en rustfri forskruning og stødte på ét af Bagger-Nielsens andre rustfrie produkter. Jeg skrev en mail til dem med mine ønsker og der blev svaret tilbage indenfor 15 min. Så var vi ligesom i gang”, fortæller Martin Gosvig Jensen, R&D Engineer hos LJM.

”I forløbet har der været meget god dialog omkring tingene. I starten har det været meget med forståelse og forklaring af vores produkt, hvilket var super for at sikre at Bagger-Nielsen var med på hvilket produkt vi havde med at gøre og derved finde den bedste løsning,” fortæller Martin Gosvig Jensen.

 

LevelEx gav besparelse på montagetid

Inden man kom til løsningen, var man nødt til at sikre sig, at forskruningen levede op til kravene.

”Bagger-Nielsen tilbød os at vi kunne få IP-testet vores kabel i forskruningen, hvilket forløb helt uproblematisk” forklarer Martin Gosvig Jensen.

Testen forløb som den skulle og man var meget begejstret for LevelEx forskruningen, da den både er EX-e og EX-d godkendt og kunne leveres i rustfrit stål til en konkurrencedygtig pris.

Ligeledes satte LJM stor pris på det store temperaturområde, som denne kabelforskruning kan operere under og de vurderede en betydelig besparelse i montagetiden.

LevelEx forskruningerne er efterfølgende blevet en del af LJM’s standardsortiment i deres produktion og man har også fået oprettet pakningssæt, som reservedele til forskruningen, som ellers ikke er en del af standardsortimentet.

Lind Jensen Maskinfabrik - LJM

Virksomhedsinfo

Virksomheden er grundlagt i 1964 og beskæftiger i dag mere end 225 ansatte i Danmark, Kina og USA.

LJM er markedsledende på tre forretningsområder:

  • Agri
  • Biogas og spildevand
  • Hydraulik
Besøg LJM her

Dansk leverandør med et bredt netværk

Martin Gosvig Jensen er ikke i tvivl om, hvorfor valget faldt på Bagger-Nielsen:

”Der er en dansk virksomhed, hvilket altid gør kommunikationen meget lettere. Vi havde ikke fået lige så meget hjælp, data og information fra telefonopringninger, mails og besøg, hvis det havde været et udenlandsk firma,” fortæller Martin Gosvig Jensen og fremhæver dem seneste episode, hvor der var brug for hurtig hjælp:

”Da vi skulle bruge en rustfri ATEX-overgang fra M32 til M25, vidste vi lige hvor vi skulle spørge. Det hastede en del, så leveringstiden var alfa og omega. Det var ikke et problem

Hold dig opdateret!

Vi udsender vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt med inspiration, tilbud og nyheder fra vores verden.

Skriv dig op til at modtage vores nyhedsbrev.