Skip to main content

Den eneste EHEDG-godkendte kabelforskruning

Blueglobe CLEAN PLUS er nu den eneste EHEDG-godkendte kabelforskruning på markedet!

Vores populære kabelforskruning, Blueglobe CLEAN PLUS, har netop opnået den prestigefyldte nye EHEDG-certificering! Det betyder, at CLEAN PLUS nu officielt er eneste kabelforskruning på markedet, der opfylder de strenge hygiejnekrav i EHEDG-standarderne.

EHEDG-certificeringen er et bevis på PFLITSCH’s fortsatte engagement i at levere produkter af allerhøjeste kvalitet, der opfylder de hygiejniske standarder inden for design og performance af kabelforskruninger.

EHEDG-certificeringen er en international standard for hygiejniske produkter og processer. Den er udviklet af European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG), som er en uafhængig organisation, der har til formål at fremme hygiejne i fødevareindustrien. EHEDG-certificeringen er baseret på en række strenge krav til design, produktion og performance af kabelforskruninger, der anvendes i fødevareindustrien.

Det er snart længe siden at det blev annonceret, at der ville komme nye EHEDG guidelines og længe troede man ikke at kabelforskruninger ville være omfattet af disse. Men det var de og derfor gik PFLITSCH i gang med at sikre at deres nuværende CLEAN PLUS forskruning kunne leve op til disse.

PFLITSCH er også allerede i gang med at udvikle en helt ny generation af Blueglobe CLEAN PLUS-forskruninger, som får verdenspremiere på den kommende ANUGA FoodTec udstilling d. 19.-22. marts 2024.

Certificeringen gælder dermed både den nuværende version af CLEAN PLUS kabelforskruningen som fortsætter i sortimentet samt den opdaterede version CLEAN PLUS 2.