Skip to main content

Den ikoniske PCS slange går på pension

Den ikoniske PCS-beskyttelsesslange fra PMA går snart på pension. Men afløseren er allerede klar!

For at sikre levering af beskyttelsesslanger, der kan godkendes på både det europæiske marked og de oversøiske markeder, har PMA valgt at produktudvikle deres beskyttelsesslange portefølje.

Fra 1. januar 2021 og frem til udfasningen 1. juli 2021, skal der forventes forlænget leveringstid samt forhøjet pris på den gamle PCS-beskyttelsesslange.

Vi anbefaler derfor et skifte så hurtigt som muligt.

XPCS

XPCS er den direkte arvetager til den velkendte PCS-slangen og den er en del af det nye multilayer-program fra PMA samt godkendt efter både EN45545-2 HL2 og NFPA 130.

XPCS kan altså anvendes i både Europa og USA og den kan, i lighed med PCS, anvendes til både dynamiske og statiske applikationer.

Udvidelsen af produktporteføljen betyder, at der endvidere kan tilbydes nye beskyttelsesslanger der også er godkendt efter EN45545-2 hhv. HL2 og HL3.

Udvidelsen af produktporteføljen betyder, at vi endvidere kan tilbyde et udvalg af nye beskyttelsesslanger, der også er godkendt efter EN45545-2 (hhv. HL2 og HL3) og besidder ekstra særlige egenskaber.

 

XVCSF

Ekstra stærk beskyttelsesslange, der tåler ekstra lave temperature.
(EN45545-2 HL2 godkendt)

 

XPCSF

Ekstra fleksibel og ekstra UV bestandighed.
(EN45545-2 HL3 godkendt)

 

JXPCSF

Over extruderet beskyttelsesslange, der sikrer hurtig rengøring og ekstra sikkerhed imod isdannelser.
(EN45545-2 HL3 godkendt)

 

Se hvilken slange du skal bruge

Vi har lavet en lille tabel, som viser, hvilken type beskyttelsesslange, du kan bruge til dit projekt her:

Hvis der er spørgsmål til ovenstående eller generelt valg af beskyttelsesslanger, er du meget velkommen til at kontakte os for mere info.