Skip to main content

Nyt website giver fuldt overblik til kunderne

I oktober måned lavede vi en blød launch af vores nye website (som du befinder dig på nu).

Årsagen til at vi lavede en blød udgave i første omgang og først offentliggør vores nye website for alle nu er, at vi med dette website har valgt at lave en omfattende ændring fra det tidligere website, og det har betydet en stor indsat med at skabe det rette indhold. Dette er vi næsten i hus med nu.

 

Vi har ønsket at udvikle et redskab for vores eksisterende kunder samt nye kunder, hvor de nemt kan danne sig et overblik over præcis hvilke produkter, der er tilgængelige i vores sortiment, og samtidig give dem alle de fornødne informationer og specifikationer om det aktuelle produkt.

Vores hensigt har været at skabe en univers, hvor du som kunde nemt kan finde den bedste produktløsning i vores store udvalg, uanset om du på forhånd kender produktet, eller kun er i researchfasen og vil vide, hvilke forskellige muligheder der er.

 

 

Et website med høj brugervenlighed

Vi har i vores produktkategorier sørget for, at du kan se hele sortimentet, dykke ned i de specifikke produktområder og downloade relevante og opdaterede specifikationer via en PDF.

Under branchekategorier, som er det sidste vi mangler at få helt på plads, kan du finde de produkter der er aktuelle for netop din branche. Når indholdet er færdiggjort på disse sider, får du her et værktøj, der giver dig en fuld oversigt over de varer, du kan få brug for i den pågældende branche. Dette gør din researchfase mere effektiv, og du kan hurtigere få leveret de produkter, du skal bruge til arbejdet. Vi forventer at have alle kategorier under “Brancher” klar inden nytår.

 

Det har været os magtpåliggende at danne en platform der understreger, hvor højt vi vægter at yde den bedste service, samt give brugbar og relevant rådgivning, og som gør os tilgængelige der, hvor kunden har brug for os, ligegyldigt om den pågældende kunde er digitalt bevandret eller foretrækker de mere traditionelle kommunikationsformer.

Bagger-Nielsen bevæger sig i spændfeltet mellem tradition og innovation, og vi ønsker, at det skal være tydeligt, at vi formår at finde balancen og den røde tråd mellem disse to yderpunkter. Alle vores kunder er vigtige, alle vores produkter er vigtige, og vi vil levere produkter i højeste kvalitet og vi vil yde eminent service – ligesom vi altid har gjort. Med dette nye website har vi taget et gevaldigt digitalt skridt, men uden at miste vores rod og uden at tilsidesætte vores vanlige måde at drive en ordentlig forretning på.

 

Vi håber, at du vil få god brug af vores nye website, og skulle du støde på noget som ikke er hensigtsmæssigt undervejs, vil vi meget gerne høre fra dig.