Skip to main content

Alstom implementerer PMA TRUST

Elektriske installationer på sporvogne og andre ”lighttrains” udsættes for store fysiske belastninger og stor UV påvirkning. Det er efterhånden blevet normalen at man som togfabrikant sælger tog, sporvogne andre vogne med en langvarig service og vedligeholds kontrakt.

Med de stigende krav til fremføring af el, data og kommunikation mellem de enkelte togenheder er holdbar og lang levetid blevet et meget vigtigt parameter ved valg af kabelbeskyttelsessystemer.

Derfor er materialevalget altafgørende for at sikre minimal vedligeholdelse og dermed gøre det til en god business case.

PMA’s modulære understøttelsessystem, PMA® TRUST™ er den perfekte løsning til sikker og pålidelig montering og er desuden designet til at modstå barske miljøforhold. Dets holdbare materialer og robuste konstruktion gør det egnet til brug under alle vejrforhold og sikrer, at de elektriske komponenter forbliver sikkert fastgjort og beskyttet.
Vægten er lav, holdbarheden er høj og UV-resistensen er imponerende.

Alstom Spain har for nylig integreret PMA TRUST i deres sporvognsdesign, hvilket har resulteret i forbedret sikkerhed og driftstabilitet. PMA TRUST-systemet giver en sikker og fleksibel løsning til fastgørelse af de forskellige elektriske komponenter, der findes på taget af en sporvogn.

PMA TRUST-systemet er et pladsbesparende system til både kabler og beskyttelsesrør og systemet er ekstremt fleksibelt og kan kombineres på utallige måder. Alstom Spain kunne således tilpasse systemet til de specifikke behov i deres sporvognsdesign og sikre, at alle elektriske komponenter var sikkert fastgjort.

Det forbedrer ikke kun sporvognens samlede sikkerhed, men reducerer også risikoen for skader på de elektriske systemer, hvilket resulterer i øget pålidelighed og lavere vedligeholdelsesomkostninger.
Sammen med PMA kabelbeskyttelsesslanger tilbydes der et særdeles kompetent kabelbeskyttelsessystem, med lang levetid på statiske og dynamiske installationer.

Læs hele casen (på engelsk) her