Skip to main content

EVO™ Connector Interfaces

Harnessflex introducerer nu EVO™ Connector Interfaces til det voksende marked for eldrevne køretøjer. Det giver hurtig og sikker installation af stik og kabler i Emobility-industrien.

Bruger i Amphenol Powerlok eller TE HVA280-3 stik så sikrer denne clickfitting en hurtig og stabil forbindelse mellem stik og kabelbeskyttelsesslange. Den forbedrede strain relief og de generelle fordele ved kabelbeskyttelsessystemet giver  en klar forbedring i levetid og pålidelighed.

I takt med at markedet for elektriske køretøjer til tung industri vokser, introducerer Harnessflex nu en banebrydende nyhed inden for kabelbeskyttelse. Med den seneste lancering af verdens første komplette sortiment af hængslede højspændingsstik med backshells/bagpart, udvider de nu deres Harnessflex® EVO™ produktlinje, der er designet til at give beskyttelse til kabelføring i elektriske køretøjer til tung brug.

Den nye serie er kompatibel med Amphenol Powerlok & TE HVA280-3 stik.

Den nye serie giver dig også strain relief, reduceret kabelbevægelse, temperaturbestandighed (-40°C til +200°C for statiske og -40°C til +160°C for dynamiske applikationer), øget slidstyrke, vibrationsbeskyttelse og UV-modstand. EVO™ Connector Interfaces er selvslukkende, røgfrie, halogenfrie og sikre at bruge med op til 1500V DC. Produkterne er CE-mærkede og fremstillet i overensstemmelse med RoHS.

Læs mere her.