Skip to main content

Produktudvalg til brug indenfor Food & Pharma

Til dig, som arbejder med installationer eller bygger maskiner til brug i fødevare- og medicinalindustrien kan du hos Bagger-Nielsen få produkter, som har nødvendige tekniske egenskaber og godkendelser. Vi leverer løsninger indenfor kabelføring, gennemføringer og beskyttelsessystemer til kablerne til lige netop dit projekt.

Samtidig tilbyder vi dig ekspertrådgivning og hjælper dig gerne igennem projektfase og købsprocessen, så du er sikker på, at du ender ud med den rette løsning, der kan opfylde alle krav og standarder.

Du er velkommen til at kontakte vores specialister, enten via kontaktformularen eller på tlf. 70 20 76 33, de sidder klar til at rådgive dig.

 

Se udvalget her

Godkendt leverandør til food & pharma

Der stilles højere og større krav til hygiejnesikkerheden i fødevare- og medicinal industrien både i forbindelse med produktionen og produktionsanlæg. Disse krav stilles især også til brug i fremstilling af fødevare- og medicinalmaskiner og dermed også til de komponenter der anvendes.

For at leve op til de krav der stilles, er der en række bestemmelser der skal overholdes, før man som leverandør kan blive godkendt i fødevareindustrien – dette gælder blandt andet EHEDG (European Hygienic Engineering and Design Group). Dette er en europæisk standard, der sikrer hygiejnisk produktion og emballering af fødevarer. For at overholde denne standard betyder det, at man benytter hygiejniske maskiner samt automatiseringskomponenter i produktionsprocessen. Der er også FDA (Food and Drug Administration), denne lovgivning gælder for fødevarer og lægemidler i USA.

Som godkendt leverandør til food & pharma lever vi hos Bagger-Nielsen naturligvis op til alle gældende krav og standarder i den pågældende branche. Det er fundamentalt for os som leverandør altid at levere produkter af højeste kvalitet, hvor alt er grundigt gennemtestet og godkendt.

Bliv klogere på EHEDG 

European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) udvikler standarder indenfor hygiejnisk design til fødevareindustrien.

Se mere i videoen her.

Bliv klogere på FDA

Food and Drug Administration er organiseret som en styrelse under USA’s sundshedsministerie og har ansvaret for bl.a. fødevarer, kosttilskud, lægemidler, medicinsk udstyr og blodprodukter.

Besøg FDA’s officielle hjemmeside her

Har du brug for hjælp?

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores specialister, så kan vi hjælpe dig videre.

Ole Bendix

Teknisk salg

Email: ole@bagger-nielsen.dk
Tlf. +45 70 20 76 33

Erik Truelsen

Teknisk salg
Email: erik@bagger-nielsen.dk
Tlf. +45 70 20 76 33

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Scroll Up