Skip to main content

Food/Pharma

Der stilles højere og større krav til hygiejnesikkerheden i fødevare- og medicinal industrien både i forbindelse med produktionen og produktionsanlæg. Disse krav stilles især også til brug i fremstilling af fødevare- og medicinalmaskiner og dermed også til de komponenter der anvendes.

For at leve op til de krav der stilles, er der en række bestemmelser der skal overholdes, før man som leverandør kan blive godkendt i fødevareindustrien – dette gælder blandt andet EHEDG (European Hygienic Engineering and Design Group). Dette er en europæisk standard, der sikrer hygiejnisk produktion og emballering af fødevarer. For at overholde denne standard betyder det, at man benytter hygiejniske maskiner samt automatiseringskomponenter i produktionsprocessen.  FDA: Denne lovgivning gælder for fødevarer og lægemidler i USA. (FDA: Food and Drug Administration).

Som godkendt leverandør til food & pharma lever vi hos Bagger-Nielsen naturligvis op til alle gældende krav og standarder i den pågældende branche. Det er fundamentalt for os som leverandør altid at levere produkter af højeste kvalitet, hvor alt er grundigt gennemtestet og godkendt.

Produktudvalg til brug indenfor Food & Pharma

Til dig som eksempelvis arbejder med installationer eller bygger maskiner til brug i fødevare – og medicinal industrien kan du hos Bagger-Nielsen få produkter som har nødvendige tekniske egenskaber og godkendelser. Vi leverer løsninger indenfor kabelføring, gennemføringer og beskyttelsessystemer til kablerne i netop dit projekt.

Samtidig tilbyder vi dig ekspertrådgivning og hjælper dig gerne igennem købsprocessen, så du er sikker på, at du ender ud med den rette løsning, der kan opfylde alle krav og standarder.

 

 

Scroll Up