Skip to main content

Højeste kvalitet vinder altid

Robotter til industrien er en branche, som er i vækst og det mærkes også hos Danrobotics i Middelfart, hvor 27 mand har travlt med at levere robotter til hele verden; Kina, USA, Polen, Letland, Tyskland… og der kommer løbende flere lande til.

”Når man har med robotter at gøre, så er det værste, der kan ske, at den holder op med at arbejde. Nedetid er dyrt,” forklarer Stevan Jensen, konstruktør hos Danrobotics.

”Beskyttelsesslanger er den helt store udfordring, når man er robotintegrator, for robotten bevæger sig hele tiden og det slider på både slanger, kabler og stik”, fortæller han og uddyber: ”Hvis det alt for ofte går i stykker, så koster det mange produktionstimer. Derfor stilles der store krav til både fleksibiliteten og kvaliteten på beskyttelsesslanger”.

Fotos: Danrobotics

Når leverandøren bliver en medspiller i løsningen

Heldigvis kendte Stevan til Bagger-Nielsen og tog bl.a. kontakt til os, for at indlede dialogen omkring beskyttelsesslanger. Her snart 20 år efter, er samarbejdet udvidet til også at dække vores omfattende fittings- og tilbehørsprogram.

I dag er vi altid løbende i tæt dialog med Danrobotics om nye projekter og løsninger.

”Bagger-Nielsen er gode til at rykke på en udfordring. Vi ringer til dem og sætter dem ind i sagen og så kommer de med deres inputs: ’Kunne man gøre sådan her’ eller ’hvad nu hvis vi bruger det her produkter, som vi også har’. Det gør dem til en medspiller i løsningen”, fortæller Stevan Jensen og fortsætter:

”De har jo nogle andre mapper at kigge i og hjælper også andre, så det gør at de hurtigt finder en brugbar løsning, så vi også kan komme videre”.

Nytænkning med inputs fra kunden

Netop sortimentet indenfor kabelbeskyttelsesløsninger til robot- og automationsbranchen er noget der er udviklet over de seneste år og hos Bagger-Nielsen har vi blandt andet også udviklet vores egne robotkit, som baserer sig på PMA’s produkter:

”Vi har samarbejdet med schweiziske PMA i snart 40 år og har en daglig dialog med både fabrikken og udviklingsafdelingen. Derfor bringer vi også tit kundernes problemstillinger videre til vores leverandør, som altid ser positivt på disse inputs,” fortæller direktør, Rikke Bagger-Nielsen.

Og netop dét, at lytte til kundernes udfordringer og udvikle nye produkter, er noget man sætte pris på hos Danrobotics:

Virksomhedsinfo

Danrobotics A/S udvikler, producerer og markedsfører robotbaserede automationsløsninger for maskinbetjening, håndtering og svejsning til alle grene af dansk og international industri.

Virksomheden ligger i Middelfart og beskæftiger i dag 27 mand.

Besøg DanRobotics.dk

”De har nogle unikke løsninger, som vi ikke finder andre steder. For eksempel deres slangeholder med swirvelbase, som vi er blevet aldeles glade for at bruge”, fortæller Stevan Jensen.

Kvaliteten betyder alt

Selvom samarbejdet går næsten 20 år tilbage, har Danrobotics skam været ude og afsøge markedet flere gange. Men når kvaliteten er afgørende, er det svært at finde nogle, der kan matche kravene:

”Bagger-Nielsens produkter er af en ekstrem høj kvalitet og ligger i high-end. Vi har skam prøvet andre leverandører men deres kvalitet har simpelthen ikke været god nok. Og når man ved hvor meget nedetid betyder for vores kunder, så giver vi gerne lidt ekstra, fordi det også øger kvaliteten på vores produkter,” fortæller Stevan Jensen.

Hold dig opdateret!

Vi udsender vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt med inspiration, tilbud og nyheder fra vores verden.

Skriv dig op til at modtage vores nyhedsbrev.