Skip to main content

DAN-doors

Når slagteren går ud i kølerummet for at finde noget kød, eller lagermedarbejderen plukker varer i frostrummet, så er de ofte gået ind ad en dør fra DAN-doors.

Virksomheden producerer og leverer nemlig døre og porte til både detailbutikker, lagre, frysehuse osv. i hele landet, og de servicerer nogle af landets største fødevarevirksomheder, blandt andet Danish Crown, Hørkram, Novo Nordisk Arla og Chr. Hansen.

Men at have en automatiseret dør eller port i køle- og frostrum stiller store krav til de materialer, man bruger.

”Vi havde brug for nogle connectore, som var bedre end dem vi hidtil havde brugt, og vi skulle også bruge nogle flexslanger, som var mere robuste i forhold til frost,” fortæller Peter Benner, der er Purchase Manager hos DAN-doors.

Store krav til materialer

DAN-doors havde tidligere brugt Bagger-Nielsens produkter, og det faldt derfor Peter Benner naturligt at genoptage kontakten for at undersøge, om Bagger-Nielsens løsninger kunne indfri DAN-doors’ høje krav til kvalitet og slidstyrke.

”Vi oplevede, at vores daværende connector havde en relativ stor spildprocent, simpelthen fordi de ind imellem knækkede. Derudover var de også mere omstændige at montere, og tætheden var ikke optimal”, fortæller Peter Benner.

”Vi havde brug for en connector af samme høje kvalitet, som DAN-doors er kendt for, og som kunne suppportere vores løsninger med samme slidstyrke og lange levetid, som vores egne produkter.”

Efter en periode med møder og dialog omkring de forskellige løsninger, stod det klart, at de forskellige slanger og fittings nemt kunne kobles over én-til-én i forhold til den tidligere leverandør.

Schweizisk kvalitet med en række godkendelser

Produkterne fra schweiziske PMA udmærker sig ved netop at være robuste og lettere at montere.

Derudover har de en lang række godkendelser med sig, som gør dem særdeles egnede til blandt andet fødevareindustrien.

Virksomhedsinfo

DAN-doors har hovedsæde i Skanderborg og fremstiller kundespecifikke døre og industriporte i rustfrit stål.

De producerer kvalitetsløsninger indenfor køle-, fryse-,  brand- og industridøre og leverer i dag døre til nogle af landets største fødevarevirksomheder.

Besøg DAN-doors.dk

”PMA har formået at udvikle nogle produkter af ekstrem høj kvalitet, som gør dem særdeles egnet i mange forskellige miljøer. Mange af deres slanger og connectorer er fremstillet i et højkvalitets polyamid-materiale, som er meget hårdfør. Det betyder, at de bevarer deres fleksibilitet og styrke, selv ved ned til -40 grader,” forklarer Ole Bendix, produktspecialist hos Bagger-Nielsen.

Og netop den høje kvalitet er også noget der haft betydning for DAN-doors:

”De connectore, vi har fået nu, er tættere – de fungerer bare”, fortæller Peter Benner og fortsætter: ”Det er også blevet væsentlig lettere at montere dem, så vi sparer også noget rent tidsmæssigt i produktion og montering”.

Faktisk havde DAN-doors et billigere alternativ, men holdbarheden på produkterne og montagetiden gør, at PMA-produkterne er en god business case. Peter Benner er yderst tilfreds med samarbejdet med Bagger-Nielsen: “Vi har en super dialog og en god sparring, og det store produktsortiment giver os fleksibilitet til at vælge kabler og connectorer i lige præcis den gevindstørrelse og farve, som vi havde brug for,” fortæller Peter Benner.

Hold dig opdateret!

Vi udsender vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt med inspiration, tilbud og nyheder fra vores verden.

Skriv dig op til at modtage vores nyhedsbrev.