Skip to main content

Amfitech

Amfitech er en elektronikudviklingsvirksomhed, der fokuserer på hardwareudvikling, embedded software og prototyping. De har i mere end 20 år hjulpet en række større og mindre virksomheder med at få deres elektronikprojekter gjort til virkelighed.

Én af deres større kunder indenfor offshore havde bedt dem levere færdigkonfektionerede kabler med støbte industristik.

”Kablerne var færdige da kunden kom med et ønske om, at vi fandt en vandtæt løsning, da kabler og stik skulle sidde i et barsk miljø. Der ville gå noget tid fra de blev installeret til den endelige montering ville finde sted”, fortæller Peter Ræbild, der er projektleder hos Amfitech.

Arbejdsgangen kunne ikke laves om på dette tidspunkt i processen, så Peter måtte sammen med kollegaerne lægge hovederne i blød, for at finde på en løsning.

”Når kunderne har et problem, ringer de til os – og så finder vi en løsning”, fortæller Peter Ræbild.

 

Delbare forskruninger løste udfordringen

”Derhjemme ville vi nok have brugt en plastikpose og noget gaffatape, men det kunne vi ikke her. Så vi fandt på at dreje et POM-rør og gøre det vandtæt.

Stikkene havde den størrelse de nu engang havde og derfor fik vi idéen med at montere en delbar forskruning på dem, for dermed at gøre det hele vandtæt.”

Amfitech kontaktede Bagger-Nielsen, da man kunne se, at der her var en delbar kabelforskruning i sortimentet, som levede op til kravene.

Efter en dialog med Bagger-Nielsen faldt valgte på den delbare UNI Split kabelforskruning fra PFLITSCH.

”Vi fik hurtigt en god dialog om vores ønske og valgte ret hurtigt at gå videre med UNI Split kabelforskruningen fra Bagger-Nielsen. Der var hurtig levering, fornuftige priser og vigtigst af alt, dét produkt vi skulle bruge for at kunne levere løsningen til vores kunde,” fortæller Peter Ræbild.

Virksomhedsinfo

Amfitech er en elektronikudviklingsvirksomhed beliggende i Vejle og Tørring.

De beskæftiger sig med udvikling af hardware, software og firmware samt prototyping.

Amfitech har 12 ansatte og har igennem de seneste år bl.a. hjulpet Philips, Lego, Danfoss, Grundfos, Ørsted og Siemens Wind Power.

Besøg Amfitech.dk

Samarbejdspartnere er nøglen til succes

Samarbejdspartnere har altid været en væsentlig del af virksomhedens succes og efter dette projekt, har Amfitech føjet endnu en samarbejdspartner på listen.

”Vi er en mindre virksomhed og vores kernekompetence er elektronikudvikling. Vi kendte ikke til Bagger-Nielsen og deres produkter inden vi gik i gang med dette samarbejde men er glade for at vi har kunne udvide vores netværk,” fortæller Peter Ræbild og slutter: ”Næste gang ved vi godt hvem vi skal ringe til.”

Hold dig opdateret!

Vi udsender vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt med inspiration, tilbud og nyheder fra vores verden.

Skriv dig op til at modtage vores nyhedsbrev.