Skip to main content

Agrometer

Agrometer har siden 1977 udviklet unikke pumpeløsninger inden for vandingsanlæg, rent vand, gylle og alle typer spildevand. Siden slutfirserne har Agrometer således også været én af landets førende inden for etablering og servicering af vandingsanlæg til golfbaner, idrætsanlæg, haver/parker og andre “grønne” områder.

Netop firmaets selvkørende gylleudlæggere var årsagen til at vi fik etableret et mangeårigt samarbejde med Agrometer. Indkøber, Poul Ingvard Norlyk, havde nemlig mødt Bagger-Nielsen på HI-messen i Herning og da han stod med en konkret problemstilling, valgte han at kontakte os:

”Vi havde nogle maskinkabler på vores gylleudlæggere, som ikke kunne tåle sollys, så vi havde behov for at beskytte dem ekstra godt,” fortæller Poul Ingvard Norlyk. ”Efter vores snak på messen huskede jeg, at Bagger-Nielsen havde et stort udvalg inden for netop kabelbeskyttelse.”

På et efterfølgende møde hos Agrometer fik vi gennemgået PMA’s kabelbeskyttelsesprogram og vendt de forskellige muligheder. PMA er netop stærke på fleksibel kabelbeskyttelse, der kan opretholde en lang levetid samtidig med at de er særdeles resistense over for UV-stråler og mekaniske påvirkninger.

Valget faldt på den populære LLPA-slange, som er en særdeles god allround-slange med en række internationale godkendelser.

”Vi fandt ret hurtigt LLPA-slangen særligt interessant, da den netop er utrolig fleksibel og samtidig besidder en høj kompressions- og UV-styrke,” fortæller Poul Ingvard Norlyk. Det er således denne beskyttelsesslange, der bruges på de mange selvkørende gylleudlæggere, der kører rundt på marker verden over.

Optimering af energiføring

Vi har løbende en god dialog med Agrometer om deres løsning og bistår også, når der er udfordringer i forhold til energiføring eller blot behov for at få tips til optimering.

På et besøg i Grindsted faldt snakken på førerhuset på gylleudlæggeren, som skal kunne rotere 180 grader og da vi først fik vist løsningen kunne vi bidrage med en række tips, som har sikret at energiføringen i dag er blevet optimeret ved at benytte sig af vores Uniflex Avanced energikæde fra KabelSchlepp.

”Jeg sætter stor pris på den rådgivning vi løbende har fået, som sikrer at vi kan være på forkant med udviklingen i forhold til energiføringen på vores maskiner,” fortæller Poul Ingvard Norlyk.

Info om LLPA flexslangen

LLPA er en meget fleksibel flexslange fremstillet i special PA6 og er en særdeles god allround slange med en lang række af internationale godkendelser (bl.a. UL 94 V2).

Læs mere om LLPA her.

Virksomhedsinfo

Agrometer har ligger i Grindsted på en 27.000 m2 stor grund med produktions-, lager- og administrationsfaciliteter og beskæftiger i dag ca. 80 mand.

Derudover har Agrometer et søsterselskab i Rødding i Sønderjylland, Dansk Smede- & Maskinteknik, som løser en lang række forskellige produktionsopgaver indenfor fødevareindustrien, miljø- og spildevandssektoren.

Besøg Agrometer