Skip to main content

Skal vi tage en snak om dit projekt?

Hos Bagger-Nielsen forstår vi vigtigheden af pålidelig og effektiv kabelbeskyttelse.

“Teknik, viden og produkt i ét” står der i vores logo og dét tager vi meget bogstavligt. Vores viden inden for kabelbeskyttelse gør os til en partner i projektet, når der skal designes nye løsninger inden for mange brancher – fra tog, bane og fødevareproduktion til automation og robotindustrien.

Vi tager derfor gerne en snak med dig tidligere i processen, for at sikre at får den nødvendige rådgivning, så du kan designe den rigtige løsning, fra starten.

Vi giver dig også gerne flere løsningsmuligheder, som giver dig fleksibilitet til at tilpasse valget efter både dit projekts specifikke krav og budget.

Lad os ringe dig op

”Bagger-Nielsen er gode til at rykke på en udfordring. Vi ringer til dem og sætter dem ind i sagen og så kommer de med deres inputs. Det gør dem til en medspiller i løsningen”

Stevan Jensen, konstruktør hos Danrobotics

Læs denne og flere kundecases her

Vi er klar til at rådgive dig

Udfyld formularen

Så snart vi modtager dine kontaktoplysninger giver vi dig et ring og tager en indledende snak om de konkrete udfordringer du står med, i forhold til kabelbeskyttelse.

Løsningsforslag

På baggrund af vores snak udarbejder vi et løsningsforslag til dig, med vores anbefalinger til den optimale kabelbeskyttelse.

Tilbud

Vi udarbejder efterfølgende et tilbud til dig på den løsning, som du skal bruge og sikrer os også at du er oplyst om leveringstider og lignende.

Thomas Houmann
Salgschef

Ole Bendix
Produktspecialist

Eller lad os ringe dig op

Du er også velkommen til at give os et ring på

70 20 76 33