Skip to main content

Geogii Kobol

Design + hygiejne + højkvalitet = SUCCES

Georgii Kobold har siden 1924 været førende indenfor for kundespecifikke elektromekaniske drevteknologier af høj kvalitet.

Med deres nye serie af drevhuse i rustfritstål i høj kvalitet, ligger Georgii Kobold i høj grad vægt på udseende, og hygeinisk design.

Pflitschs hygiejniske Cleanplus kabelforskruninger sikrer dette.

Fokuseret på kundespecifikke løsninger

”Vi kan mestre opgaver, som andre virksomheder endnu ikke har fundet en løsning på”, fortæller Andreas Vonderschmidt og fortsætter: ”Et godt eksempel er det drev, vi installerede på et yoghurtpåfyldningsanlæg. Det var placeret tæt på anlæggets varmelegeme og vi måtte derfor ændre på materialerne til vores drev, så det kunne modstå høje temperaturer over en længere periode.”

Kvalitet ved første øjekast

For ætsende miljøer og industrier med meget høje krav til hygiejne, renlighed og korrosionsbeskyttelse, som f.eks. applikationer i det kemiske-, petrokemiske-, fødevare- og farmaceutiske industrier, leverer Georgii Kobold moderne drevløsninger udstyret med synkrone servo-gearmotorer eller frekvensstyret asynkrone motorer i stilfulde huse i rustfrit stål med hygiejniske designkriterier.

”Vi designer alle produkter, så de kan leve op til kravene fra European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG), ” forklarer Andreas Vonderschmidt. Drevhusets form, overflader, materialer, tætninger og kabelindgange skal designes korrekt. “Derfor er det vigtigt for os at PFLITSCH har en kabelforskruning designet efter EHEDG retningslinjerne.”

Andreas Vonderschmidt mener også at ”If design award”, som PFLITSCH modtog, er velfortjent da Cleanplus kabelforskruningen perfekt matcher moderne industriel design.

”Sammenlignet med andre hygiejniske kabelforskruninger har Blueglobe CLEAN Plus en meget lav profil og er kompakt, ”siger Andreas Vonderschmidt og fremhæver endnu en fordel, nemlig den skånsomme tætning der samtidig giver muligheder for at fastholde den høje aflastning.

Færre komponenter – enklere installation

”Vi faldt for enkeltheden ved installation af PFLITSCH-løsningen, ”fortæller Andreas Vonderschmidt. Der er så få komponenter i kabelforskruningen, at den kan monteres meget hurtigt.

Kabelforskruningen er meget let og hurtig at montere korrekt og kan monteres i både gevindhul eller med møtrik og overgangen mellem kabel og kabelforskruning er helt plan og sikrer nem rengøring.

Indsats og tætningsringe er fremstillet i FDA godkendte materiale.

Hold dig opdateret!

Vi udsender vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt med inspiration, tilbud og nyheder fra vores verden.

Skriv dig op til at modtage vores nyhedsbrev.